1
کارشناس ارشد طراحی و برنامهریزی شهری و منطقهای، تهران مرکز
2
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز
چکیده
این مقاله سعی بر آن دارد تا با دستیابی به شناختی کامل از اهداف منطقهای ایجاد شهرهای جدید و بسط مفهوم تعادل منطقهای، جایگاه این شهرها به ویژه شهر جدید اندیشه را در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقهای، مورد بررسی قرار دهد. برای گردآوری دادهها از روشهای مطالعه کتابخانهای، مراجعه به دادههای آماری و ماتریس دستیابی به اهداف، استفاده و این دادهها با بهرهگیری از روشهای مقطعی و triangulation (روشهای چندگانه یا سه سو سازی) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج حاصل بیان میدارد که شهر جدید اندیشه به واسطه جذب بخشی از سرریز جمعیت مادر شهرهای منطقه و تأمین اشتغال ساکنان خود و حوزه شهری پیرامون، به سهم خود بیشترین تأثیر مثبت را در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقهای به شکل برنامهریزی شده، داشته است
جوهری, زهرا, & مرادی مسیحی, ، واراز. (1390). بررسی تأثیرات ایجاد شهرهای جدید در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقه ای؛ نمونه موردی:
شهر جدید اندیشه. مجله علمی " آمایش سرزمین ", 3(5), 93-110.
MLA
زهرا جوهری; ، واراز مرادی مسیحی. "بررسی تأثیرات ایجاد شهرهای جدید در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقه ای؛ نمونه موردی:
شهر جدید اندیشه", مجله علمی " آمایش سرزمین ", 3, 5, 1390, 93-110.
HARVARD
جوهری, زهرا, مرادی مسیحی, ، واراز. (1390). 'بررسی تأثیرات ایجاد شهرهای جدید در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقه ای؛ نمونه موردی:
شهر جدید اندیشه', مجله علمی " آمایش سرزمین ", 3(5), pp. 93-110.
VANCOUVER
جوهری, زهرا, مرادی مسیحی, ، واراز. بررسی تأثیرات ایجاد شهرهای جدید در تعادل بخشی به فضای سکونت و اشتغال منطقه ای؛ نمونه موردی:
شهر جدید اندیشه. مجله علمی " آمایش سرزمین ", 1390; 3(5): 93-110.